PUMPEHUSET og Killtown Bookings Præsenterer
Subrosa + Sinistro

Subrosa fra Salt Lake City er, i følge bandet selv, et produkt af en by der er præget af modsættende spændinger. Således er Subrosas musik også et spændende og modsætningsfyldt bekendtskab. Deres metal tager udgangspunkt i den tunge og sludgy doom, men bevæger sig vidt omkring med stærke melankolske passager, folk rock elementer og til tider et stort dystert ambient-tæppe, der er skabt af to elektriske violiner.

Efter at have brygget på sangskrivningen i sin kælder i flere år, begyndte frontkvinde Rebecca Vernon indspilningerne til Subrosa-debuten "The Worm Has Turned" i 2006. Siden da er band-line-uppet blive udvidet med faste strygere, bassist og trommeslager, hvorefter flere selvudgivede EP'er kom til verden.

I 2011 signede Subrosa med amerikanske Profound Lore Records, og med udgivelsen af fuldlængden "No Help For The Mighty Ones", der nåede blandt de 20 bedste metalalbums hos både Pitchfork og Decibel, tog bandets karriere for alvor fart. Siden da fulgte shows på nogle af USA's og Europas mest prominente metalfestivaler, og med den kommende plade "For This We Fought The Battle Of Ages" til udgivelse i august, er Subrosa klar til at drukne Bombehuset i dyster doom. 

Med som support har Subrosa det portugisiske doom rock act Sinistro.
Fredag
7. okt 2016
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
148 Kr.
?>