PUMPEHUSET og Soundvenue og Droz Daily Steezin Præsenterer
Soundvenue Session: Stormzy + Big Narstie
Jamaika + Force One + J-Mix + Cannibal Records + John Vincent + Emil Boye

Det er ikke uden en vis stolthed, at vi kan præsentere et af UK-grime scenens helt store stjerneskud, Stormzy, som spiller med Big Narstie i Pumpehuset den 18. september.

21-årige Stormzy har antændt en ny bølge af UK rap, med sit neo-grime flow og sin antiautoritære attitude. Han har fået en hidtil uset mængde af støtte fra sine genre-fæller, heriblandt nogle af grimens ophavsmænd. Kunstnere som Wiley, Skepta, Krept & Konan og Lethal Bizzle har alle talt godt om deres unge prospect og udråbt ham til at være fremtiden.

Selv beskriver Stormzy sig som et barn af grime under indflydelse af netop folk som Wiley og Skepta - sidstnævnte væltede for nyligt Distortion - men også r’n’ b sangere som Frank Ocean og Lauryn Hill har haft indflydelse på hans lyd.

I maj kom Stormzys anden single ”Shut Up”, som efterfulgte hans monster debutsingle ’Know Me From’, og i skrivende stund har videoen allerede mere end 2 mio views på youtube!

Se den fine, tilbagelænede video til ”Shut Up” som får folk til at falde i svime: http://bit.ly/1QPk5G3

Der en ingen tvivl om, at Stormzy besidder et helt særlige talent, og han har bidraget til at give grime-genren ny ilt. Han blev udpeget som et af de store nye talenter i 2015 af det respekterede radioprogram BBC 1Xtra, samt en MOBO award for Best Grime Act.

Til aftenen i Pumpehuset tager Stormzy sit slæng med, heriblandt den noget mere erfarne rapper Big Narstie. De får følge af et stærkt danske line-up.
Fredag
18. sep 2015
dørene åbner
21.00
Showet starter
21.00
Pris
120 Kr. + gebyr
Jamaika + Force One
Placeholder image
J-Mix + Cannibal Records
Placeholder image
John Vincent
Placeholder image
Emil Boye
Placeholder image
?>