PUMPEHUSET og Brooklyn Brewery Præsenterer
Stonewall Sessions

Brooklyn Brewery inviterer til Stonewall Sessions med fokus på mental sundhed hos queer-personer i musikbranchen

Gå ikke glip af denne Stonewall Session, hvor der sættes fokus på et vigtigt tema, der ofte overses i musikindustrien - den mentale sundhed hos queer-personer. I denne talk skal aftenens panel dykke ned i de udfordringer, som LGBTQ+ kunstnere står overfor.

Marie Hobitz (alle pronominer), der er musikjournalist og radiovært, inviterer til en talk om mental trivsel i musikbranchen som queerperson. Hvordan passer man på sig selv?

Det diskuteres med panelet, der består af:
- Prince Henry (han/ham), aktivist, debattør, sociolog, model, scout for Roskilde Festival og bestyrelsesmedlem af non-profitforeningen ‘Another Life’.
- Frederik Diness Ove (han/ham), entrepreneur, founder af Queer Music Agency og forperson hos ‘Diversity Pop-Up’.
- Reveal Party (hun/hende) queer artist.

Torsdag
14. sep 2023
dørene åbner
17.00
Showet starter
17.00
Pris
Fri entré
Musik
DJ suziethecockroach (alle pronominer) varmer Byhaven op før panelet går på. Efter aftenens talk er der koncert med paneldeltager og musiker Reveal Party, der fortæller historier om kærlighed og livet som transkvinde med en tongue-in-cheek, spiddende sarkasme. Inspirationskilderne er både smertelig midwest emo og opløftende popsange, og derfor klinger Reveal Partys musik både af melankoli og håb. Derefter slutter DJ Emma Lincoln (hun/hende) aftenen med et spicy DJ-set.
Placeholder image
PROGRAM
17:00: Byhaven åbner

17:00-19:00: suziethecockroach (DJ-set)

19:00-20:30: Talk med vært Marie Hobitz og panel Prince Henry, Frederik Diness Ove og Reveal Party

20:30-21:00: Reveal Party (live)

21:00-22:00: Emma Lincoln (DJ-set)
Placeholder image
Om Stonewall Sessions
Stonewall Sessions er iværksat af The Brooklyn Brewery og The Stonewall Inn Gives Back Initiative (SIGBI) med målet om at støtte og fremhæve stemmer fra Danmarks queer-fællesskab.

Eventet er et safe space, og vi beder alle deltagere om respektfuldt at lytte og lære samt aktivt støtte LGBTQ+-rettigheder. Det er gratis at deltage og foregår på dansk
Placeholder image
?>