PUMPEHUSET Præsenterer
Linkoban Støttekoncert

Linkoban har i mange år været en del af den danske og internationale musikscene med sin attitudefyldte og eksperimenterende tilgang til grime, hiphop og pop. På alverdens scener har hun charmeret musikfans med fængende og højenergiske liveshows. Altid med skarp lyrik på syge beats.

I oktober 2014 kom mavepusteren. Linkoban fik kræftdiagnosen og har kæmpet sig igennem tung behandling. I sidste måned meddelte det danske sygehusvæsen pas. Kræften breder sig og de kan desværre ikke tilbyde hende mere. Ling har derfor søgt anden behandling i Frankfurt, hvor behandlingsmulighederne er langt bedre, men også yderst bekostelige.

Emil Simonsen fra Suspekt udtaler:

“Det er vigtigt, at vi går aktivt ind I kampen mod cancer og at vi vælger ikke at give op på vores medmennesker. Vi kan kun overleve hvis vi hjælper hinanden og dette er vores måde at bidrage på, samt sætte fokus på problemet, som desværre må siges at være et problem vi alle sammen kender til. Ling er en del af vores hold, vores familie og I vores verden betyder familien alting.”

Emil har sat sig i spidsen for at indsamle midler til Lings behandling i Tyskland. Med et stærkt line-up bestående af SuspektAVAVAVJooks, Benal, DJ Muchacho og Simon Jul som host, er der sat show op i Pumpehuset tirsdag d. 24/11 med billetpriser startende fra 150 kr. Billetindtægter og alt overskud fra barerne går ubeskåret til Linkobans behandling, så alle kan feste og drikke igennem for den gode sag.

Målet denne aften er at rejse mindst 140.000,-

Ingen gæsteliste - ingen freebies, blot det stærkeste hold på gulvet og på scenen, så vi kan få Ling op igen.
Tirsdag
24. nov 2015
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
150-1500 Kr. + gebyr
?>