PUMPEHUSET og Down The Drain Concerts Præsenterer
Steve Lacy

Guitaristen fra The Internet tager musikken fra sit første soloalbum med til København til november. Steve Lacy kom med i det amerikanske band The Internet i forbindelse med indspilningerne til albummet ”Ego Death” (2015), og mellem udgivelsen af bandets tredje og fjerde album fandt Lacy desuden tid til at udsende sin første soloudgivelse. Ep’en ”Steve Lacy’s Demo” har seks sange, der blev rost for at være elektriske og sammenhængende med masser af intimitet og livsglæde, og med det havde Lacy slået sit navn fast som solokunstner.

Særligt singlen ”Dark Red” vandt genklang hos lytterne, og ganske som på de øvrige sange på ep’en er alting indspillet af Lacy uden hjælp fra andre. Det samme gjorde sig gældende, da Steve Lacy skulle indspille debutpladen ”Apollo XXI”. Lacy har ellers tidligere selv bidraget til sange med blandt andet J. Cole, Tyler the Creator, Kendrick Lamar, Mac Miller, Solange, Vampire Weekend og Blood Orange, så han kunne nok have trukket på en tjeneste eller to. I stedet valgte han at indspille alting selv, og med undtagelse af sangen ”Like Me (feat. Daisy)”, så er Steve Lacy den eneste, man kan opleve på pladen.

”Apollo XXI” udkom i maj måned, og både NME og The Guardian gav fire stjerner, og sidstnævnte gik så langt som til at sammenligne Steve Lacy med Prince og D’Angelo. Ingen tvivl om, at den kun 21-årige Steve Lacy er et kæmpetalent, og efter at have været en del af fremragende koncerter med The Internet både i Den Grå Hal og på NorthSide, bliver det med garanti en forrygende oplevelse at se den alsidige sangskriver folde sit personlige univers ud i Pumpehuset.
Tirsdag
12. nov 2019
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
220 Kr. + gebyr
?>