PUMPEHUSET og Heavymetal.dk Præsenterer
Springtime Slaughter

Heavymetal.dk præsenterer i samarbejde med Pumpehuset årets Springtime Slaughter. For første gang afholdes eventet i hovedstaden og igen i år, er der samlet et stærkt dansk line-up: Livløs, Crown the Beast og Kampvogn.

Livløs
Den aarhusianske melodødskvintet har med udgivelserne Into Beyond (2018) og And Then There Were None (2021) hurtigt fået cementeret sit navn på den danske metalscene. Bandet leverer melodød på allerhøjeste hylde, stærkt inspireret af Gøteborgs 90’er-scene, med tekster, der omhandler personlige kampe, døden og livets modgang. De er blevet kendt for at levere eksplosive liveoptrædener, hvor især vokalist Niklas Lykkes kæmpe, aggressive, dirigerende, men også nærværende scenepersona gør, at bandet når langt udover scenekanten. Livløs har holdt en lille pause fra at turnere, men er snart klar med nyt materiale, hvilket betyder, at landevejene atter skal erobres. Derfor kan man forvente, at de kommer med fuld tænding, hvor der er 100 procent garanti for moshpits, walls of death – altså så længe konditionen rækker til det blandt publikum, og der er humlejuice nok på maskineriet. Hvem ved, måske spiller de et par nye sange?

Crown The Beast
Med udgangspunkt i civilisationens forfald og kritik af samfund og religion er Crown The Beast ikke bleg for at udforske den mørke side af menneskeheden. På et tungt fundament af dødsmetal fra den gamle skole står hjørnestenene af grooves, guitarharmonier og brutale breakdowns solidt plantet i den fynske muld. Efter en god håndfuld år på landevejen smed odenseanerne i efteråret deres imødesete debut, ”Spawn of Tomorrow”, på gaden. Der er derfor garanti for et ordentlig brag, når Jason Campbell og Co. flår væggene i Pumpehuset fra hinanden med dugfrisk dødshærg.

Kampvogn
Kampvogn, der består af gode folk fra blandt andre Olm og BAEST, udgav i efteråret 2022 sin debut ”Den Store Krig”, som Heavymetal.dk gav skudsmålet ”et gennemarbejdet og infektiøst stykke dødsmetal”. Den aarhusianske kvartet er garant for et sandt artilleribombardement af tonstunge riffs og groovy basgange, så hvis der er hofteskred eller diskusprolaps i familiehistorikken, skal man nok holde sig i baren.
Lørdag
6. maj 2023
dørene åbner
20.00
Showet starter
20.30
Pris inkl. gebyr
235 Kr.
?>