PUMPEHUSET Præsenterer
SPIDS NØGENHAT

Spids Nøgenhat blev oprindeligt dannet som et sideprojekt i 1998 af Henrik ”Hobbitten” Klitstrøm, Morten ”Aron” Larsen samt Uffe ”Aramis” Lorenzen. De var på det tidspunkt medlemmer af On Trial og havde i årevis dannet kernen af en uhyre produktiv og internationalt influerende københavnsk undergrund med et hav af udløbere, som Baby Woodrose, Ghost Rocket, Dragontears, Black Beacon Orchestra og senest Blind Owl & Good Spirit.

Inspireret af dansksproget syrerock som Røde Mor, Alrune Rod og Furekåben, spillede den akustisk-baserede guitar trio ganske få jobs med en blanding af covernumre og eget materiale. Dette samarbejde kulminerede i 2001, med udgivelsen af albummet 'En Mærkelig Kop Te', som måske ikke fik meget opmærksomhed ved udgivelsen, men senere udviklede sig til et vaskeægte kultobjekt, der er blevet genoptrykt adskillige gange på vinyl.

I 2009 genopstod Spids Nøgenhat efter utallige opfordringer, nu udvidet med rytmegruppen Anders ”Moody Guru” Skjødt og Anders ”Fuzz Daddy” Grøn, der begge i mellemtiden havde spillet med Lorenzen i Baby Woodrose, samt lysmanden Sebastian ”Zeppo” Bülow og hans psykedeliske visuals, som medvirkede til at gøre Spids Nøgenhat koncerter til en helstøbt totaloplevelse. Senest på Roskilde Festival 2011, hvor et legendarisk show resulterede i livealbummet 'De Sidste Her På Jorden' fra 2012.

Til oktober udsender Spids Nøgenhat det længe ventede opfølgningsalbum 'Kommer Med Fred', på Bad Afro Records og spiller i den anledning en koncert i Pumpehuset.
Lørdag
9. nov 2013
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
150 Kr. + gebyr
?>