PUMPEHUSET Præsenterer
Specktors
Ukendt Kunstner + Sukkerlyn + Fortress

Meget kan, og er sket på de tre år der er gået siden Specktors kastede white trash rave hiphop pladen ‘Shanksville’ på gaden.

I dag, over 100 koncerter, en P3 Guld nominering og hits som Hellerup ansigt amar røv,Broerne brænderBoss og Længe Leve de døde senere og et medlem fattigere, er Specktors igen klar til at hærge Danmark.

Det nye album hedder Kadavermarch er blevet til over de sidste to år. Det er to år, hvor Specktors-lyden er gået i en mere urban drejning, men hvor den eksplosive stil er forblevet intakt. Men hvor første album blev hastet igennem, har der denne gang været tid til at fordybe sig og bygge et musikalsk univers op, der er mere gennemarbejdet. Noget JonasForFanden fra Specktors har sat stor pris på: ”… vi har lavet den bedste plade vi kunne lave, og vi glæder os hjernedødt meget til at sende den ud og spille den for folk!”

Første singlen fra pladen, Lågsus, er allerede i rotation på P3 og har på under to måneder ramt 200.000+ views på YouTube, mens den også ligger lunt på Spotify.

I anledning af at Kadavermarch sendes på gaden indtager Specktors Pumpehuset d. 29.september. Live-formatet er stadig en helt central del af Specktors som Sluzh forklarer:  “Vi startede med at lave musik fordi vi manglede sange at spille live. Det har næsten altid været i den rækkefølge og med det for øje. Og livedelen er stadig noget af det, vi elsker mest ved at være Specktors. At vi så har brækket et par knogler på scenen gør ikke noget. Når vi spiller live vil vi gerne have energien fra en black metal koncert. Så intenst som muligt og med en så vild crowd som muligt.”
Lørdag
29. sep 2012
dørene åbner
20:00
Showet starter
21:00
Pris
120 + gebyr Kr.
Ukendt Kunstner
Placeholder image
Sukkerlyn
Placeholder image
Fortress
Placeholder image
?>