PUMPEHUSET Præsenterer
SPECKTORS
Karl William

Bang bang! Specktors har igen ramt plet og lavet ”Yndlingssang”. Denne gang i så åbenlys en grad, at titlen samtidig er en varedeklaration. En hyldest og fejring af dét at lave et hit. Noget Specktors prøvede sidste år med ”Lågsus”, der gik direkte #1 på den officielle danske single-hitliste og urokkeligt sad på tronen adskillige uger efter.

Sultne af succesen som ”Lågsus” medførte, men også lettere rystede over at have fået så stort et hit, gik Specktors i studiet igen for at arbejde på deres kommende EP. Forventningspresset oven på ”Lågsus” fyldte i arbejdsprocessen og et par gange tog drengene sig selv i at lave ting der lød af hits, men ikke af Specktors. Med udgangspunkt i forventningen til at lave endnu et stort hit, tog drengene pis på præmissen og skrev "Yndlingssang".

Et nummer der lyder og emmer af Specktors' festlige og mindre seriøse attitude og samtidig er fængende nok til, at hele Plænen i Tivoli sang med da Specktors præmierede nummeret under deres åbning af Fredagsrock-kavalkaden i april.

Et nummer der "smager så lækkert selvom det er dårlig smag" som Wanner rapper - "Den type sang som man hører én gang efterfulgt af mange" som JonasForFanden supplerer. Eller som Sluzh helt simpelt konkluderer "Det her er den bedste sang i hele verden, det er ik' bare noget jeg siger - det er den!" Et festnummer du bliver nødt til at høre endnu engang!

Yndlingssang er første single fra den kommende EP "Stjæl Dyrt Løb Stærkt”, som er ude til sommer.
Lørdag
30. nov 2013
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
130 Kr. + gebyr
Karl William
Placeholder image
?>