PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Specktors

Som følge af nedlukningen bliver koncerten udsat til den 25. september 2021. Billetkøbere modtager direkte besked fra Ticketmaster.

Det er knap otte år siden de populære Københavnerdrenge sidst væltede Pumpehuset og til maj gør de det igen! Der er garanti for en festlig aften i højeste gear med support fra rapperen Cxrtier og rapper/producer KÅ samt after party med surprise line-up (inkluderet i billetten).

Den populære electro-hiphop, techno og rapgruppe hvis medlemmer går under kunstnernavnene Wanner & JonasForFanden har netop opnået platinstatus med tracket Unz Unz, der har mere end 9 millioner streams - deres største hit til dato! På fredag lander opfølger-singlen “Gutterne”, som er en hyldest til vennerne, venskabet og festerne! Man kan altså lige nøjagtig nå at komme i den helt rette stemning inden billetsalget starter til et af forsommerens største hiphop brag.

Specktors startede i 2008, som en elektronisk rap-gruppe. De blev hurtigt kendt for deres vilde live shows og mosh-pits på de Københavnske klubber og spillesteder. Igennem de sidste 11 år har de udgivet 2 studiealbums, 2 EP’er og et utal af mixtapes og singler. De har spillet Roskilde Festival, Grøn Koncert, Fredagsrock i Tivoli flere gange og næsten alle andre festivaler, spillesteder og natklubber i Danmark.

Specktors’ fokus har altid været på festen og selvom de har eksisteret i over et årti, så er tempoet stadig højt. Det har medført hits som UNZ UNZ, LIFE, LÅGSUS, 5 DRENGE I EN LILLE BIL, EJER DET og FUCK MIG. Om fremtiden siger gutterne, at den ser skræmmende ud, men de vil gøre ligesom bandet på Titanic og spille hele vejen med ned. Vi ses på floor...
Fredag
12. mar 2021
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
175 Kr. + gebyr