PUMPEHUSET og Bullet Booking Præsenterer
SPEAKER BITE ME

Fri entré til efterfest med DJ KIM LAS fra kl. 24.00! 


”Speaker Bite Me glæder sig som små støjskader til at komme lidt rundt landet. I har jo spurgt efter os. Nu kommer vi! ” – Speaker Bite Me

Den danske rock-kvartet SPEAKER BITE ME udgav i 2018 deres 6. studiealbum, Future Plans. Selvom det er 11 år siden, bandet udgav deres seneste album, har de ikke været fra hinanden i årene, der er gået.

Bandet er mødtes jævnligt for at komponere og spille, og det har i den grad båret frugt. De gode anmeldelser vælter ind og live er takten slået an.

Martin Ilja Ryum (sang, guitar), Kasper Deurell (bas, guitar), Emil Landgren (trommer) og Signe Høirup Wille-Jørgensen (sang, guitar) har altid gjort det på deres egen måde, når de skulle skrive musik. Det er et solidt forankret ægteskab, hvor alt skal være i harmonisk vater, før musikken kommer ud. Det er den nu.

Bandet allierede sig med Nis Bysted i den endelige indspilningsproces af Future Plans for at indfange den støj, som Speaker Bite Me går så meget op i at formidle og spille frem sammen. Albummet er indspillet live og resultatet er en ægte rockplade.

Den 5. oktober spiller SPEAKER BITE ME i Pumpehuset!
Lørdag
5. okt 2019
dørene åbner
20
Showet starter
21
Pris
150 Kr. + gebyr
?>