PUMPEHUSET Præsenterer
Distortion warm-up: Spank Rock (US)

Pumpehuset og Distortion inviterer til warm-up show med Philadelphia-rapperen Spank Rock (Boysnoize Records) torsdag d. 14. Maj.

Forud for Distortions store fejring af den tyske producerstjerne Boys Noize’ label, varmer vi op i Pumpehuset med en af Boysnoize Records’ egne artister, Spank Rock, torsdag d. 14. maj. Der er fri entré til showet med Distortions gadearmbånd, som også vil være til salg i døren på aftenen.

Philadelphia-rapperen Spank Rock har lige siden første album været kendetegnet ved sexede, sveddryppende clubproduktioner, der blander elementer af funk, motown, hip hop, tunge elektrobeats og samler det hele i én stor aural festgranat. Spank Rock, med det borgerlige navn Naeem Juwan, voksede op i Baltimore, hvor han gennem sine teenageår fik hip hop uddannelse af J. Period (Mos Def, Artifacts producer), og derefter fik base i Philadelphia for at starte en duo med konservatorieuddannede Alex Epton.

Sammen fik de stor succes med debuten YoYoYoYoYo, efterfulgt af tours med store navne som M.I.A og Beck, men i 2007 forlader Epton projektet og Naeem fører selv Spank Rock videre med forskellige producerteams, heriblandt tyske Boys Noize.

Elektrogiganten Boys Noize er efterhånden blevet Spank Rocks faste samarbejdspartner på flere udgivelser og sidste års EP The Upside, der også byder på produktioner fra Kid Kamillion, Noah Breakfast m.fl., er udgivet på tyskerens eget label Boysnoize Records.

Spank Rock har altid leveret sin elektrorap med en eksperimenterende kant og The Upside er ingen undtagelse. Her finder du både tunge, hårde dance beats og kølig, beskidt club-rap, perfekt til en sommerdansefest i et mørkt Pumpehus!

OKAY FUNKY 


DJ- og producerkollektivet OKAY FUNKY består af BIZ, Linus-E, Tresselt og OK Preston. De har rødder i den københavnske undergrund, og stilen er udogmatisk klubmusik med inspiration fra bas og danse musik fra hele verden, her i blandt genre som dancehall og azonto fra Ghana. 


De 4 medlemmer har tidligere været en del af Wobble Squad, Mo Fire og Beatsters, men skabte sammen i 2012 OKAY FUNKY. Siden har de udgivet EP'erne ”Ballin” og “Azonto Bass”. De har remixet for kunstnere som Emil Stabil, Kaka, Marwan, Klumben, Lucy Love, Silver Bullit feat. Afrikan Boy & Dodstar, EaggerStunn m.fl. Samt produceret singlen “MAND” for Pharfar og Fufu Afreaq’s kærlighedserklæring til en kvindelig grafittimaler “Ryst De Kander”. De har optrådt til Distortion, RAW, Bas Under Buen, Chill I Parken, Babel i Malmø og på Red Bull scenen til sidste års Roskilde Festival. 


DJ’en Emil Lange og Sony gik i slutningen af sidste år sammen for at starte DONE Music, og de har forelsket sig i OKAY FUNKY og taget dem ind som nogle af de første artister på det nye pladeselskab. I marts udkom første singlen Blæs (feat. Fufu Afreaq, Camilo & Grande) fra den kommende EP. 

Torsdag
14. maj 2015
dørene åbner
22:00
Showet starter
22:00
Pris
100 Kr. + gebyr
?>