PUMPEHUSET og Strøm og SOUNDesc Præsenterer
SOUNDesc Presents

Strøm, SOUNDesc og Pumpehuset præsenterer en dag med koncerter i det fri. SOUNDesc har kurateret et hold af ny spændende dansk elektronisk musik, fra free-jazz beats til experimenterende soul. Vi glæder os til at se dig i Pumpehusets Byhave - Gratis Entré

Rewolmer
Rewolmer udgav I 2012 sin debut ep “Error Perfect”, og har siden remixet for en lang række kunstnere, samt spillet på Roskilde Festival og Strøm I 2013. Nu er han i gang med en ny solo plade, samt an række andre projekter. Denne dag vil man derfor kunne opleve en masse nye numre.

The Sp Arkestra
The Sp Arkestra er en ny konstallation bestående af et hold producere fra både Danmark og Sverige. Med en for kærlighed for jazz og abstrakte beats. Gruppen der vil denne dag bestå af Iller The Abstract Giraffe(SE), Al Benedict, Nahm-Sayn, Bwoy De Bhajan, Shatter Hands og Lord Akton, der med hver deres maskiner vil byde på et 100% improviseret set.

Saint Cava
Saint Cava er navnet på en ny dansk duo bestående af produceren Hors og sangerinden Erika Casier. Genre kan betegnes som experimenterende RnB og indtil videre er der kun blevet offentliggjort et demo track fra projektet. På trods af de få numre, har gruppen har allerede spillet en håndfuld jobs i Århus og København, der alle har fået god respons fra publikum.

Alfred Benedict
Alfred Benedict der sammen med rapperen Jensus også går under navnet Wilfred B er snart klar med sin første instrumentale soloudgivelse, der inden længe udkommer igennem SOUNDesc. Hans univers og live shows, er en eksplosion af soniske vibrationer og synkoperet percussion. Alt dette gør ham, i vores øjne til en af vores yndlings beatmagere for tiden.

 

Som opvarmning til festen kan du springe på Strøms raver-bus, der holder rullende gabber-fest gennem Københavns gader mellem klokken 17 og 20. Bussen samler dig op ved Pumpehuset kl. 17 og fylder dit bashungrende legeme med solide beats, bar og gabber-DJ’s inden turen slutter tilbage ved Pumpehuset klokken 20, hvor du kan opleve Alfred Benedict i Byhaven inden festen rykker ind i huset. Det er gratis at køre med bussen, der bliver fyldt efter først til mølle-princippet.
Fredag
15. aug 2014
dørene åbner
16:00
Showet starter
18:00
Pris
Fri entré
?>