PUMPEHUSET og Copenhagen Jazz Festival Præsenterer
The Souljazz Orchestra

Kridt skoene og tag manden, konen eller elskeren med til en svingom i Pumpehuset torsdag den 10. juli. Her spiller The Souljazz Orchestra nemlig op til en eksplosiv blanding af soul, jazz og latinske og caribiske rytmer, når Pumpehuset lægger hus til den eneste rigtige dansefest under årets Copenhagen Jazz Festival.

Hjemstavnen Ottawa i Canada emmer normalt ikke af sol, varme og soulet jazzmusik, men det har The Souljazz Orchestra så sandelig ændret på. Med deres dansable take på jazzmusikken, der også trækker tråde tilbage til 60’erne og 70’ernes klassiske souljazz såvel som inspirationskilder i Nordafrika og Fjernøsten, har de siden 2002 smidt det ene anmelderroste album ud efter det andet. De seneste tre albums er udkommet på Strut Records, der også står bag udgivelser af Mulatu Astatke, Dennis Coffey og Ebo Taylor, og det er også her, at deres seneste udgivelse Inner Fire netop er udkommet.

The Souljazz Orchestra har vundet flere albumpriser, men det er på baggrund af intensiv turnéaktivtet, at gruppen er blevet et efterspurgt navn på festivaler og spillesteder over hele verden. Så forbedred din torsdags-jazz-brandert med det samme og gå ikke glip af jazzorkester i verdensklasse.

 

The Souljazz Orchestra har netop modtaget midler fra Ontario Art Council, der er et agentur fra regeringen i Ontario. Kæmpe stort tillykke herfra - vi glæder os til koncerten!

 

 
Torsdag
10. jul 2014
dørene åbner
21.00
Showet starter
22.00
Pris
160 Kr. + gebyr
?>