PUMPEHUSET og Idyllic Ent Præsenterer
Soul & Hiphop Night Vol. 5

Kom og oplev masser af lækker live musik og nyd den gode sommer atmosfære. Der vil blive spillet alt fra live Soul, Funk, Hiphop & RnB musik. Vi glæder os til at afholde Soul & Hiphop Night Vol. 5 med jer, for det går som altid ned med god energi & kærlighed til folket. Kom selv eller tag en ven eller veninde, kæreste eller familiemedlem med, it doesn't matter. - Alle er velkomne!

Om Byhaven
For fjerde år i træk, åbner Pumpehuset sit hyggelige udendørs sommervenue. Byhaven giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener og fri entre til en masse fede koncerter med upcoming kunstnere.

Fra maj og hele sommeren ud, vil vi hver eneste dag igen invitere dig indenfor i Pumpehusets afslappede musikhave. Her indbyder vi til alt fra medbragte picnic-kurve til et alternativt specialekontor med fri wi-fi, og i år har vi udvidet barsortimentet, så du kan slukke din tørst i et udvalg af lækre øl, kold rosé og bobler.

Der bliver ligesom sidste år tændt op i fællesgrillen hver eftermiddag, og ind i mellem vil haven også danne ramme om loppemarkeder og aftener med vores legendariske Byhavebingo.
Søndag
14. aug 2016
dørene åbner
14.00
Showet starter
17.00
Pris
Fri entré
?>