PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Soon

Soon er godt på vej mod tinderne i dansk pop med deres vanedannende mix af R&B, pop og elektroniske beats. Den 15. maj 2021 lægger de vejen forbi Pumpehuset i København, hvor Betty Bass og Elliot sørger for opvarmningen. Bag Soon gemmer de to Aarhus-drenge August og Andreas sig, begge i start 20’erne og med benene solidt plantet i soundclouden. Med ambitiøs ydmyghed og hver deres musikalske spidskompetencer har de fundet vej til en fælles lydkerne. En lydkerne, der er influeret af den nye bølge af skandinavisk popmusik tilsat en særlig sjæl og karakter og med udsyn til bandets internationale helte: Kelela, The Internet og Majid Jordan.

I september 2019 udkom Soons debut-EP ”Red // Blue”, der emmer af mørk synth-R&B, vanedannende melodier og er iført underspillede guitarer, der helstøber udgivelsens moderne pop-udtryk. EP’en fik en flot modtagelse af Soundvenue, der kaldte den for ”en lækker samling late night r’n’b”. I live-sammenhæng har Soon allerede smagt på det helt store publikum, da de i november 2019 varmede op for Phlake i Royal Arena. Den 6. maj 2020 bliver det Pumpehusets tur for den talentfulde, danske duo.

Dansk dobbeltopvarmning
Det bliver i sandhed en aften i danske poptalenters tegn idet Betty Bass og Elliot står for opvarmningen. 23-årige Betty Bass serverer soulet, blødgørende pop med en fantastisk stemme, der har international kaliber. Elliot er navnet på Carl-Emil Lohmanns popprojekt, der egentlig startede som et covernummer-eventyr med masser af Instagram-love, men sidenhen er Elliot begyndt at skrive sange selv og har fundet sin egen minimalistiske pop-stil.

NB: Den oprindelige koncert er delt op i to koncerter. Billetkøbere modtager direkte besked fra Ticketmaster.
Lørdag
15. maj 2021
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
150 Kr. + gebyr
?>