PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Sons Of An Illustrious Father

Det genre-krydsende punk-folk-band Sons of an Illustrious Father kommer til Pumpehuset.

Sons of an Illustrious Father startede med to medlemmer, så blev de til fem, men endte med at være tre. Gruppemedlemmerne der i dag består af Josh Aubin, Lilah Larson og Ezra Miller, spiller alle sammen lidt af hvert og de deles også om sangskrivningen. De bytter ofte instrumenter og co-producerer musikken sammen. De har udgivet et par albummer, en EP og har turneret gennem America af flere omgange. Deres lyd kan beskrives som en kombination af lidt punk, lidt folk, lidt råt, lidt primitivt og de har selv døbt genren som “genre queer.”

I 2018 landede Sons’ seneste udgivelse ’Deus Sex Machina: or, Moving Slowly Beyond Nikola Tesla’, som var en sammensætning af ni pragtfulde og prismatiske numre. Det er første gang at bandet har eksperimenteret med elektronisk udstyr og elektroniske hymner og melodier. Det er også et album der forsoner tidens udfordringer som et svar på det socialpolitiske og teknologiske klima.

Som alt hvad Sons berører er det et fyldestgørende svar, et album for folk der føler siger overset og utilpas med det nuværende politiske landskab. Bandets naturlige rummelighed, skrøbelighed og udtryk gør trioen til mere end tre dele der er forbundet, det gør bandet til en rungende og emotionel bevægelse.

Til sommer kan denne bevægelse opleves på første hånd i Pumpehuset.
Onsdag
5. jun 2019
dørene åbner
20
Showet starter
21
Pris
145 Kr. + gebyr
?>