PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
Sommerfest med Smash!Bang!Pow! og Pumpehuset!

Når Pumpehuset har Darkside, Fuck Buttons, Real Estate, Deathgrips, Dirty Beaches, Wooden Shjips eller et andet sindsygt vildt act på programmet tænker du: Pumpehuset har jo verdens svedigste booker - hold da kæft han har styr på nichemusikken. Det har han bare ikke. Som regel er det musikselskabet Smash!Bang!Pow! der står bag booking af de sejeste indiebands og de nicheorienterede elektroniske musikanter.

Smash!Bang!Pow! består af en flok seje fyre og piger, der har dedikeret deres liv til at arbejde med den her slags musik. Love the music - Don’t fuck the artists. De er nogen af Pumpens tætteste samarbejdspartnere når det kommer til at sammensætte det kantede musikprogram, du finder her i hytten. Fordi vi elsker hinanden inviterer vi jer allesammen til sommerfest på onsdag d. 25. juni. Festen starter i Byhaven med musik fra Okay Easy og Quick Quick Obey og rykker ind i huset med koncert med Heavy Times. Herefter går Smash!Bang!Pow!-holdet bag DJ-pulten og spiller det musik du ikke vidste at du elsker.

Der er fri entré til hele arrangementet. Kom, og tag alle jeres venner med! Du skal alligevel ikke på arbejde på torsdag.

Følg Smash!Bang!Pow!s blog Passive agressive her: http://passiveaggressive.dk/
Onsdag
25. jun 2014
dørene åbner
18:00
Showet starter
19:30
Pris
Fri entré
?>