PUMPEHUSET og VUF Empire Præsenterer
Snavs
TIDEWARP

Danmarks unge prins af beskidt trap udgiver ny EP og holder stor livefest i Pumpen!


Trods sin unge alder har amagerkaneren Andreas Holdoe aka. Snavs allerede spillet flere udsolgte shows i Europa, og på dansk grund stod han sidste år for nogle af de største elektroniske fester på Roskilde Festival og Smukfest.

Snavs’ debut-EP ”808%” refererer til Rolands legendariske trommemaskine TR-808, hvis lyd var med til at definere hip-hop og sidenhed elektronisk musik. EP’en bevidner et ungt talent, der som beatsmed både forguder 808’eren, men også krydrer sit tunge trapgroove med mere skizofrene rytmer og smadrede synths.

Efter talrige singler og remixes har Snavs fået et massivt følge på nettets streamingtjenester og med support fra klodens helt tunge dj-stjerner som Diplo, DJ Snake og RL Grime, er forventningerne i clubmiljøet ekstremt høje til hans aktuelle EP-udspil ”Armageddon”.

Den 22-årige undergrundsproducer er kendt for energiske live-sets, som på sidste års festivaler fik store crowds til at eksplodere i danseeufori og moshpits.

Denne lørdag har vi sammen med VUF Empire sørget for et solidt support line-up af både lokale og internationale dj's, så festen kan fortsætte hele natten!

”Armageddon” udgives d. 16. Februar gennem britiske No Tomorrow Recordings.

Bemærk at aldersgrænsen til dette show er 18 år.
Lørdag
19. sep 2015
dørene åbner
22.00
Showet starter
22.00
Pris
120 kr. inkl. gebyr Kr.
TIDEWARP
Placeholder image
?>