PUMPEHUSET og PDH Music Præsenterer
Sleiman

Sleiman kunne ikke tro det, men den var god nok. Øverst på Itunes’ albumliste stod der “Bomaye”. Hundige-rapperens debut-EP har spredt sig langt ud over den københavnske vestegn og er nu certificeret med en guldplade. Titelnummeret ’Bomaye’ gik ligeledes nummer 1 på Spotify og har nu rundet mere end 7 millioner streams på Spotify, siden den kom ud 10. marts. Og netop nu er singlen ’Bomaye’ gået nummer et på Spotify også. De tal taler for sig selv, men for Sleiman er massiv kommerciel succes nærmest umulig at forholde sig til.

Hvis man læser journalist og forfatter Olav Hergels bestseller ’Men vi blev onde’ om hans liv, forstår man hvorfor. Efter livet i den kriminelle underverden, besluttede Sleiman sig for at bruge sin mørke fortid som fundament til at skabe en lysere fremtid. Og sammen med rapper og gadelyriker Livid, har han valgt at udtrykke sin fortid og fremtid gennem musikken. De seks tracks på hans debut EP tager lytterne på ghettosafari med en erfaren ranger og river dem rundt i en kompromisløs storm af tanker, følelser og skarpt formulerede refleksioner. Om at være født ’the underdog’ i et samfund, som for altid vil stemple en som anderledes. Og hvordan man finder sin måde at leve og overleve på.

I en politisk kontekst har kløften mellem “os og dem” aldrig været større end nu. Men paradoksalt nok har indvandrer-slang, stil og mentalitet aldrig fyldt så meget i dansk mainstream-kultur. Indvandrerne har succes, så der er Sleiman ikke speciel. Men hans vej til toppen har været den mest ekstreme - uden sammenligning.
Torsdag
1. dec 2016
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
165 Kr.
?>