PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
SLAM-IT 2017

SLAM IT! er navnet på et samarbejde mellem Prime Collective og Live Nation, der har skabt et event med fokus på den moderne rock og metal. Den første SLAM-IT! finder sted i Pumpehuset d. 2 juni. Inspirationerne er hentet fra amerikanske og britiske festivaler, og kommer ovenpå en periode med voksende interesse for den “nye garde” inden for rock og metal. En bølge som især Prime Collective har startet her i landet.

“Vi har længe haft ideen i støbeskeen og lover en fest med barbecue party, pool, skate-show, øl bowling, Beerpong, og tattoo tombola på en forhåbentlig lækker sommerdag. Vi er pisse stolte og spændte på projektet, som vi håber kan være en væsentlig spiller på den danske rock og metal scene i fremtiden.” udtaler projektleder og ejer af Prime Collective Mirza Radonjica.

SLAM-IT! byder på et program der i den grad udfordrer rock og metal konventionerne. Programmet på årets festival er følgende:

ISSUES (US)
Amerikanerne er forgangsmænd for en helt suværen og original blanding af progressiv metal og r’n’b. Med vokal produktioner der overgår de fleste amerikanske R’n’B stjerner står ISSUES for noget originalt i en genre, der meget nemt kan fremstå generisk.

CROWN THE EMPIRE (US)
CROWN THE EMPIRE fra Dallas Texas blander en tung lyd med store og poppede omkvæd. Noget de har gjort med stor succes siden deres gennembruds album The Fallout fra 2012. Bandet har allerede haft udsolgte koncerter i København, og vender tilbage med et nyt album i ryggen.

STATE CHAMPS
STATE CHAMPS er en af bannerførerne inden for den energiske revival af pop-punk genren der med sit mix af hardcore elementer fremstår revitaliseret og tungere end forfædrene i Blink 182 m.mere. Dette er STATE CHAMPS første besøg i København og publikum har tung pop-punk i verdensklasse i vente.

APHYXION
APHYXIONs melodiske dødsmetal deres nationale gennembrud med det 3. album “Aftermath”. Albummet er på nuværende tidspunkt streamet tæt på 1 million, ligesom bandet imponerede stort til Copenhell Freezes Over 2017. Det er ikke uden grund at bandet oplever hypen, og de bringer deres A-game til SLAM-IT.

SIAMESE
SIAMESE er et særdeles velkendt navn på den danske rock scene. Deres prisvindende R’n’B inspirerede rock har vundet mange lyttere over de seneste 7 år. Deres albums har ligget i top 10 på den danske album hitliste og deres live-shows er blevet rost for at have et internationalt snit i danske og internationale medier. Bandet udgiver deres 4. udspil til maj og spiller de nye numre for første gang til SLAM-IT.

CABAL
Den danske metals velsagtens tungeste drenge. Deres langsomme og dystre Black Djent har begejstret anmeldere og publikummer landet over. Bandet har kun en enkelt EP på bagen, men allerede nu er interessen for CABAL stor. Hvis du elsker tonstung lyd, så er CABAL lige noget for dig.

NATJAGER
NATJAGER er et helt nyt og originalt dansksproget projekt skabt af Topper der især er kendt fra hip-hop gruppen Specktors. I et modigt og originalt udtryk blander Topper sin sydstatsinspirerede rap med tunge guitarriffs. Stilen trækker sine aspirationer fra DEFTONES og LINKIN PARK, men lyder som sit helt eget. Bandet har sin egen lyd, og det er du ikke i tvivl om når du hører det.

NORTHERN BLUES
De unge drenge fra NORTHERN BLUES spiller en hidsig og emotionel form for hardcore, der ligeledes trækker inspirationer fra Post-hardcoren. Bandet er det yngste band der er signet på Prime Collective, og med et nyt album i ryggen, kommer bandet med en tiltrængt virilitet på den dansk
e metalscene.

HEARTEATER
HEARTEATER leverer post-hardcore med et twist af kult. Yderst roste for deres visuelle stil og deres seneste EP “Mare”, har bandet stille og roligt kæmpet sig ind i flere unge hjerter på den danske scene. Deres vekselvirkning mellem sang og skrig har en originalitet til sig, som man ser sjældent på disse breddegrader. Bandet er pt. på tour med HELHORSE i Danmark, og de unge gutter er spået en stor fremtid hvis de forsætter stilen.
Fredag
2. jun 2017
dørene åbner
15.00
Showet starter
16.00
Pris inkl. gebyr
225 Kr.
?>