PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Skinny Lister

De livlige Skinny Lister bevæger sig mellem en punk folk-rock lyd, som The Pogues og stemningsfuld country-pop som Mumford & Sons.

Med vokaler fra Dan Heptinsall, Lorna Thomas og band bestående af Sam Brace, Dan Gray og Max Thomas, blev gruppen dannet i Greenwich området af London i starten af 2010. Allerede i sommeren 2011 var bandets højlydte sing-along sange blevet et fast komponent på diverse festivalpladser og det var tid til at udgive et rigtigt album.

Produceret af David Wrench og navngivet efter bandets favorit pub blev albummet Forge & Flagon udgivet i 2013. Down on Deptford Broadway fulgte efter i 2015, hvor bandet tydeligt havde en mere punk-orienteret lyd. Den nye lyd resulterede i stor ros fra medier og musik kendere som NME og The Guardian.
Tredje album, The Devil, The Heart & The Fight udkom I 2016.

Bandet er især kendt for at have en fælles rom med til alle shows. Den drikker de selv af og sender den rundt blandt publikum. Bandet ønsker at give en fornemmelse af, at man selv er en del af bandet, som var man venner, der festede på en pub. Skinny Lister sørger for man kan danse, synge med og en altid høj energi.
Onsdag
1. nov 2017
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
190 Kr.
?>