PUMPEHUSET Præsenterer
Skalkeskjul + Dør Nr. 13

For fjerde år i træk, åbner Pumpehuset sit hyggelige udendørs sommervenue. Byhaven giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener og fri entre til en masse fede koncerter med upcoming kunstnere.

Fra maj og hele sommeren ud, vil vi hver eneste dag igen invitere dig indenfor i Pumpehusets afslappede musikhave. Her indbyder vi til alt fra medbragte picnic-kurve til et alternativt specialekontor med fri wi-fi, og i år har vi udvidet barsortimentet, så du kan slukke din tørst i et udvalg af lækre øl, kold rosé og bobler.

Der bliver ligesom sidste år tændt op i fællesgrillen hver eftermiddag, og ind i mellem vil haven også danne ramme om loppemarkeder og aftener med vores legendariske Byhavebingo.

DØR NR. 13
Dør nr. 13 spiller mørk dansk beat musik med litterære tendenser.

Musikken spænder mellem desperate punk udladninger og følsomme ballader. Fra vold til skønhed. Som en B-films horror version af et østtysk schlager orkester. Beskidt, skramlet og forførende.

I Februar 2016 udkom gruppens debut 7" FUGLEN OG VEJEN.
B-siden "E45" roterer for tiden heftigt på P6 BEAT.

Senest er DØR NR, 13 blevt udvlagt som en af KARRIEREKANONENS 8 finalister til at spille på dette års SMUKFEST.

SKALKESKJUL
De er unge, friske og syrede. Med musikalsk indflydelse fra sen-80’ernes Madchester-scene til 60’ernes beateksplosion, er Skalkeskjul et nyt spændende dansksproget rocknavn.

Debut EP’en "Hopladi & Gemmeleg" fra september 2015 modtog flotte anmeldelser hos GF-Rock, Unison samt Bands of Tomorrow. EP’en blev i januar 2016 udgivet på vinyl, og røg efter 24 timers salg ind på en 9.plads på den danske vinyl hitliste.

Bandets første single "Danser Videre" blev i september ’15 valgt, som tester til P3 – Barometeret. Ugen efter tog de branchen med buskerne nede, da singlen styrtede ind på en solid førsteplads og blev det første nummer til at gennemføre de maksimale 8 uger på P3 – Barometeret.

Bandet er pt. I gang med at færdiggøre deres debut album, som udkommer i efteråret 2016. Albummet er indspillet i TAPF Studio, sammen med produceren Peter Sloth og Lau Pedersen, og skal senere masteres af Rune Rask.

Man kan forvente sig en oplevelse, der rummer fængende melodier med elementer fra specielt neo-psychedelia og new wave. Du vil blive kastet ud i et tekstunivers med uendelige horisonter, der invitere til eftertænksomhed midt i en enorm beatfest, hvor verden ustandseligt drejer rundt om sig selv i smuk forening med lyden af livslyst, sex og rock 'n' roll.
Onsdag
8. jun 2016
dørene åbner
14.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>