PUMPEHUSET og Colossal Booking Præsenterer
Sinnrs - releasekoncert

Den danske black metal-duo Sinnrs sørger for kulsort vinterkoncert, når de den 10. november spiller releasekoncert for deres nye album i Pumpehuset. Danske Lotan sørger for opvarmningen.

Sinnrs har netop udgivet deres nye, brutale single ’Agnus Dei’ – en harmonisk kollision mellem klassisk og ekstrem metal. Singlen markerer første skridt mod udgivelsen af albummet ’Pure Dark Matter’, som i sig selv er en manifestation af den unikke sammensmeltning af forkullet metal, som Sinnrs afsondrer.

Bandet blev grundlagt af medlemmerne Nero og Maestus i 2017 og i 2019 sparkede de døren ind til ekstremmetal-scenen med debutalbummet ’Profound’, hvor Sinnrs fremviste en rasende brutalistisk ekstrem metal blandet med elegancen fra klassisk musik og opera – en dimensionel lytteroplevelse, som bandet bygger videre på med deres kommende album. Modsætningen mellem straffende guitarriffs og nådesløse blastbeats og symfoniske arrangementer med himmelstræbende vokal er fascinerende idet den fremhæver skelsættende forskelligheder, men også lighederne mellem metallen og det klassiske.
Onsdag
10. nov 2021
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
150 Kr. + gebyr
?>