PUMPEHUSET Præsenterer
Sick Of It All
Support: Violent Way + Smertegrænsens toldere

New York-hardcore-legenderne kommer tilbage til København og de er stadig pissed off!

I hardcore punkens historie træder et navn frem med rungende autoritet - Sick Of It All. Bandet der har eksisteret siden 80'erne er stadig sulte og de er stadig pissed off! Når det legendariske band indtager Pumpehuset den 5. maj 2024, bliver det en rejse gennem New Yorks hardcore-scene fra dengang og frem til nu.

Sick of It All er dannet i smeltediglen af New York City i 1986, og med en urokkelig dedikation til den rå, ublu energi, der definerer genren, er bandet blevet en søjle i hardcore-fællesskabet. Deres diskografi læser som et manifest for sonisk oprør, med banebrydende albums som "Blood, Sweat, and No Tears" og "Scratch the Surface".

Live transcenderer Sick Of It All grænserne for en almindelig optræden og skaber en dybdegående oplevelse, der fanger kernen af deres lyd. Frontmand Lou Kollers intense performance, sammen med de uophørlige rytmer og kraftfulde riffs, forvandler hver koncert med Sick Of It All til et visceral bevis på, at hardcore punkens ånd lever i bedste velgående. Noget de beviste i 2023 på Copenhell, hvor de nedlagde Hades-scenen.

Gennem årene har Sick Of It All navigeret i de skiftende strømme af hardcore, samtidig med at de forbliver tro mod deres rødder. Fra de voldsomme tidlige udgivelser til de mere melodiske toner udforsket i albums som "Yours Truly" og "Life on the Ropes" afspejler bandets udvikling sceneudviklingen selv.

Søndag
5. maj 2024
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
275 Kr.
Support:
Violent Way
Los Angeles-bandet Violent Way serverer indigneret og aggressiv hardcore-punk
Placeholder image
Smertegrænsens toldere
Placeholder image
?>