Shooter Gang

Den aarhusianske gruppe Shooter Gang har markeret sig det sidste år med stærke single- og videoudspil som ”Mask På”, ”Sinaloa Stil”, ”Click” og ikke mindst den aktuelle ”Poker Face”. Det kompromisløse band går nye veje og offentliggør nu deres første turné, som runder Pumpehuset i København.

Bandet er kommet på alles læber for deres hårdtslående rap og sitrende energi, der som et frisk pust bringer masser af originalitet ind på den danske hiphop-scene. De talentfulde rappere repræsenterer en ny lyd- og virkelighed i dansk musikhistorie, hvor universet er yderst hårdt, men også unikt i en verden af kopivarer. Rent musikalsk komplimenterer de tre medlemmers vokaler hinanden på bedste vis i et altid gennemført tematisk udtryk, der oftest bevæger sig i et engelsk inspireret drill-univers.

Der er ingen tvivl om, at den maskerede trekløver fra Århus V har chokeret og fascineret hele Danmark, men drengene står nu overfor et afgørende vendepunkt i deres frembrusende karriere, hvor de skal tage skridtet mod den absolutte top. Der venter flere spændende indslag og samarbejder henover efteråret for gruppen, der er blevet spået det helt store gennembrud i 2020 af Soundvenue.