PUMPEHUSET Præsenterer
Distortion Club: Sherwood & Pinch (live)
RDG + Erosion Flow

Når støvet har lagt sig på Vesterbro, dunker bassen videre i Pumpehuset og direkte ned i byens grundvold. Efter torsdagens gadefest forsætter vi med en Distortion Club-fest af de helt tunge, når dub-legenden Adrian Sherwood og dubstep-pioneren Rob Ellis støder sammen som Sherwood & Pinch med årets mest bastunge live-set.

Siden 80’erne har Adrian Sherwood lavet musik med Depeche Mode, Lee 'Scratch' Perry og Beastie Boys, og englænderen har altid været en frontløber for hvordan dub- og bas-musikken kan lyde. I nogle tilfælde så langt foran sin tid, at det først inden for de seneste år er blevet tydeligt, hvor stort et stempel han egentligt har sat på baskulturen og elektronisk musik.

I mellemtiden har Pinch længe været anerkendt som en af de førende producere inden for dubsteppen og har siden dens spæde start i Sydlondon været med til at definere selve betydningen af udtrykket. Fra sin base i Bristol arrangerer han stadig de bastunge Subloaded-fester og styrer pladeselskabet Tectonic, der siden midt-00’erne har stået bag vilde udgivelser fra Loefah, 2562 og Skream.

Til trods for en generationsforskel på næsten fire årtier, startede de samarbejdet efter Pinch inviterede Sherwood med som gæst på sin Tectonic-labelnight på Fabric i 2011. Det blev først til 2013s ‘Bring Me Weed’ og senere den tunge debutskive Late Night Endless. Nu er de så aktuelle med deres anden plade Man vs Sofa, der med numre som ‘Retribution’ og ‘Midnight Mindset’ er klar til for alvor at teste Pumpens bundkasser torsdag den 1. juni.
Torsdag
1. jun 2017
dørene åbner
22.00
Showet starter
22.00
Pris inkl. gebyr
150 Kr.
RDG
Placeholder image
Erosion Flow
Placeholder image
?>