PUMPEHUSET og All Things Live Præsenterer
She Past Away

Den tyrkiske darkwave/postpunk duo gav i 2021 en totalt udsolgt koncert i København. Til december er de klar til igen at indhylle hovedstaden i deres mørke univers, når de indtager Pumpehuset 14. december.

She Past Away har siden deres debut EP Kasvetli Kutlama fra 2009 slået sig fast som et af de mest indflydelsesrige, succesfulde og genredefinerende navne på den moderne darkwave scene. Duoen, der består af Volkan Caner (vokal, guitar og sangskriver) og Doruk Ozturkcan (trommer, synths og produktion) har med deres eksperimenterende tilgang synth-musikken, der har guitarens dybe akkorder som kerne og lyrikken formidles gennem minimalistisk poesi sunget på modersmålet tyrkisk, formået at skabe et mørkt og dansabelt univers, der tipper hatten mod navne som Joy Division, The Cure og Sisters Of Mercy.

I 2020 kunne bandet fejre dets 10-års jubilæum, og udgav i den forbindelse remixalbummet X, der inkluderede remixes fra blandt andre Lebanon Hanover, Boy Harsher, Clan of Xymox og Front 242. Sidste år slog She Past Away benene væk under publikum i en komplet udsolgt sal på Hotel Cecil, og til december er de klar til at gentage succesen, når de bringer deres dansable mørke med sig til Pumpehuset i København.
Onsdag
14. dec 2022
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
255 Kr. + gebyr
?>