PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
Shamir
Molly + Yungest


Støvet barn af Las Vegas

Når man lytter til hans synthdryppende, smældende dancehymner, skinner Shamir Baileys hjemstavn Las Vegas igennem: der er klap, bjælder, tamburiner og sangene synes bøjet i neon.

Shamir voksede imidlertid op i støvede Northtown (der også er navnet på hans første EP), som i sin grå kedsommelighed indbød til at søge langt ind i musikken. Otteårige Shamir kiggede sin tante over skulderen, når hun skrev digte som hobby, og siden lærte han sig selv at spille guitar. Som teenager vandt Shamir lidt opmærksomhed med sit punkband Anorexia, men det var dansemusikken, som blev hans ståsted.

Attituden er der stadig i kraft af Shamirs legende og flabede persona, som beretter om kaotiske kærlighedsforhold med en vokal hoppende fra rap til R’n’B, soul og gospel på et millisekund. Alt sammen i jazzede, puffede housebeats med glossy piano, gyngende bass og spjættende smældende synth.

Album ude på XL

Shamirs lyd har siden signeringen til XL taget en endnu skarpere form, hvilket manifesteres i de to bomstærke singler ’Call It Off’ og ’On the Regular’. Her udøves Shamirs uimponerede leg med soulet house til perfektion. Det er med spænding at internationale medier og en voksende, tryllebundet fanskare ser frem mod 18. maj, hvor LP’en Ratchet udkommer.
Tirsdag
11. aug 2015
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
180 Kr. + gebyr
Molly
Placeholder image
Yungest
Placeholder image
?>