PUMPEHUSET Præsenterer
Shaka Loveless
L.I.G.A.

Et fantastisk første år rundes af med en koncert i Pumpehuset, inden Shaka Loveless går i studiet for at indspille opfølgeren til det succes-fulde debutalbum.

Den nørrebro-baserede sanger Shaka Loveless stod i 2012 for to af de mest spillede danske sange på radio, mest streamede sange på Spotify og mest downloadede numre på iTunes med sine hits "Tomgang" og "Ikke Mere Tid".

Over 12 millioner gange er 'Tomgang' og 'Ikke Mere Tid' (begge 3 x platin) blevet streamet på Spotify og ligeledes er de solgt i mere end 100.000 eksemplarer på iTunes. Shaka er vinder af to DMA Awards for Årets Musikvideo og Årets Club Track. Senest er kaminhylden blevet prydet med 2 DDJA priser for "Årets Danske Artist" og "Årets Urban-Udgivelse".

Live besidder Shaka Loveless en naturlig trang til at skabe en fest og få alle med og i Pumpehuset medbringer han et rå-swingende dream-team af musikalske begavelser; Lasse Boman, Carl-Erik Riestra, Birk Nevel og Fresh-I.

Supporten leveres af L.I.G.A: Urban/popgruppen L.I.G.A laver sange med oprigtige tekster og en energi, som vækker selv den sløveste fra sit vinterhi. Deres lyd sparker røv og de vil frem i verden. Nu. Derfor overrasker det ikke, at L.I.G.A'a førstesingle "Skylder Dig Ik' Noget", er en syngende lussing i et smittende tempo. Live backes sangeren Nicky Russel og rapperen Feras Agwa og af trommeslageren gruppens eneste kvindelige medlem: Ihan Haydar.
Lørdag
28. sep 2013
dørene åbner
20:00
Showet starter
21:00
Pris
160 Kr. + gebyr
L.I.G.A.
Placeholder image
?>