PUMPEHUSET og Down The Drain Concerts Præsenterer
Set It Off

Koncerten er flyttet til den 17. marts 2022. Billetkøbere modtager direkte besked fra Ticketmaster.

Millioner af streams og fire ture på Vans Warped Tour på syv år understreger Set If Offs status som et af de senere års varmeste navne på den amerikanske rockscene. Bandet udsendte i februar måned deres mest ambitiøse album til dato, ”Midnight”, og til efteråret bliver det for første gang muligt at opleve det hæsblæsende band på en dansk scene.

Set It Off blev dannet i Tampa, Florida i 2008, og fra begyndelsen har de dyrket en Do-It-Yourself stil, hvor de selv udgav deres første singler og ep’er. De har med fire album i bagagen stadig rødderne solidt plantet på et amerikansk indie-pladeselskab, der udelukkende udgiver amerikanske punkbands, hvilket har sikret dem placeringer på Billboards Independent Albums Chart.

Selvom bandet trækker på en gammel punk-tradition, så er Set It Off i høj grad et moderne band, der med stor succes bruger sociale medier til at kommunikere med den konstant voksende fanbase. Eksempelvis har frontmand Cody Carson en YouTube-kanal med mere end 140.000 abonnenter, hvor han lægger forskellige videoer og coverversioner op både af punksange, men også de største hits fra Taylor Swift, Jason Derulo, Carly Rae Jepsen, Adele og Bruno Mars.

I deres egen musik er Set It Off heller ikke bange for at trække både pop og hiphop ind i deres sange, der dog primært trækker på inspiration fra emo-rock og punkbands som All Time Low, New Found Glory og Fall Out Boy.

Som det passer til musikstilen er Set It Off både et energisk, uhøjtideligt og ofte også morsomt band, der lever højt på kontakten til publikum. Så der bliver med garanti tryk på, når de populære amerikanere gæster København for første gang.

Billetter købt til den oprindelige koncert den 25. marts  gælder også til denne koncert. Billetkøbere modtager direkte besked fra Ticketmaster.
Mandag
3. maj 2021
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
170 Kr. + gebyr
?>