PUMPEHUSET og Killtown Bookings Præsenterer
Septicflesh + Krisiun
Incite + When Reasons Collapse

Det er en overordentlig giftig metalkombo, der rammer Pumpehuset fredag d. 19. april, når græske Septicflesh tørner sammen med den brazilianske dødstrio Krisiun.

Begge bands har siden 90'erne været leveringsdygtige i death metal, dog i forskellige afskygninger. Hvor Krisiun siden det første album 'Black Force Domain' har været stærkt inspireret af tidlige thrash-bands som Slayer, Sodom og Kreator, har grækerne i Septic Flesh bevæget sig indenfor lidt flere eksperimenterende undergenrer, fra doom-inspireret metal på de tidlige plader til storladen symfonisk death metal på den seneste 'Codex Omega' fra 2017.

Krisiun er albumaktuelle med deres 11. studiealbum 'Scourge of the Enthroned', og på trods af bandets alder, bliver der absolut ikke skruet ned for hverken tempo eller brutalitet. Pladen kan bedst betegnes som et 38 minutter langt frontalangreb fra et braziliansk thrash-monster. Ifølge bandet selv har de forsøgt at genfinde den vildskab og brutalitet, som netop gennemsyrede debutudgivelsen, og er man ægte Krisiun-fan, vil man ikke kunne undgå at høre hvor tæt nogle af de stærke riffs indimellem er på titel-drønet 'Black Force Domain' fra debuten.

Med på touren er amerikanske Incite og det franske deathcore band When Reasons Collapse.
Fredag
19. apr 2019
dørene åbner
20.00
Showet starter
20.30
Pris
190 Kr. + gebyr
Incite
Placeholder image
When Reasons Collapse
Placeholder image
?>