PUMPEHUSET og All Things Live Præsenterer
Sematary

Horrorrapperen Sematary og hans Haunted Mound kollektiv bringer mørket til København til sommer

Undergrundsrapperen Sematary befinder sig musikalsk ved en enorm skillevej med afveje til flere forskellige scener, lyde og subkulturer. Ved første lyt til hvilket som helst af hans projekter, kan der høres referencer til Chicago drill og bastunge 808’s, shoegaze og black metals udvaskede larmende guitarer, og horrorcorens mørke lyriske univers og iøjnefaldende æstetik.

Ligesom idolet Yung Lean, er det umuligt at fastsømme Sematary til én specifik genre eller subkultur, men hans hundrede millioner af streams på tværs af diverse platforme er bevis på, at hans ubestemmelige udtryk er en styrke og ikke en svaghed.

Sematarys musikalske rejse begyndte allerede som 11-årig, hvor han, inspireret af navne som Salem, Chief Keef, Sickboyrari (fka Black Kray) og netop Yung Lean, komponerede musik i GarageBand. Efter at have færdiggjort gymnasiet i 2019, stiftede han sit musikalske kollektiv Haunted Mound, bestående af ligesindede rappere og kunstnere.

I november samme år slap Sematary sit første mixtape Rainbow Bridge, der katapulterede ham mod stjernestatus på undergrundsscenen og en enormt dedikeret fanbase i hele verden, der kun har taget fart i størrelse og hype udgivelse efter udgivelse.

På hans seneste verdensturné i 2022 gav han udsolgte koncerter fra Melbourne til Polen, og i 2023 samarbejdede han med endnu en af sine helte, nemlig Chief Keef på nummeret ”Fuck The World”. Til sommer kommer den selvudnævnte grave man og hans kompaner fra Haunted Mound (Gonerville, Hackle og Turnabout m.fl.) endelig til Danmark, hvor de inviterer indenfor i mørket i Pumpehuset.

Billetsalget starter den 26. januar klokken 10.00. 

Fredag
7. jun 2024
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
260 Kr.
?>