PUMPEHUSET og Skandinavian Præsenterer
Sekuoia
Saint Cava

Efter at have udgivet EP’erne; Trips (2011), Faces (2012) og sidste års Reset Heart, er Sekuoia nu klar med sit internationale break i form af debutalbummet flac. I forbindelse med pladens udgivelse, og i kølvandet på udsolgte koncerter i bl.a. London og Berlin kan vi nu løfte sløret for en større Sekuoia Europa- tour i efteråret. I Danmark bliver et af højdepunkterne et stort show i Pumpehuset den 8. Oktober.

Med erfaring fra koncerter i mere end 20 lande, supportkoncerter for MØ og WhoMadeWho, samt koncerter på Roskilde Festival, Eurosonic, Iceland Airwaves m.fl, har Sekuoia allerede cementeret sig som en af de stærkeste livenavne i Skandinavien.

Den 23-årige producer, Sekuoia, er kendt for sin hypnotiske og organiske take på electronica og bevæger sig fortsat i grænselandet mellem drømmende soundscapes, atmosfæriske rytmer og beatdreven klubmusik.
På det kommende album vover Sekuoia sig ind på et mere upbeat og poppet terræn, og har for første gang samarbejdet med gæstevokalister. Hvem disse er løfter vi sløret for i nær fremtid. Om den nye lyd og tilgang siger Patrick Bech-Madsen:

"Det vigtigste for mig som artist er altid at flytte mig. Og jeg synes at lyden på pladen viser en kraftig udvikling fra min første EP. At spille så mange natkoncerter har helt sikkert også skubbet mig i en mere beat-orienteret retning."

Someone’s Problem er dog på mange måder en sang, der lydmæssigt ligger sig imellem den seneste EP udgivelse og den kommende plade. Med sine vokalbrudstykker, melankolske nerve og organiske elementer, er det ikke svært at forestille sig at miste sig selv i nattetimernes dans til Someone's Problem. Tracket trækker samtidig en klar rød tråd til Sekuoias liveshow med sit organiske feel og fremaddrivende beat.

"Jeg ville lave et nummer, der havde en mere episk følelse end mange af mine tidligere numre - et atmosfærisk dancetrack, der bevægede sig på den helt rigtige, skæve måde. Someone's Problem giver mig lyst til at danse og til at miste mig selv i musikken uden at tænke på noget andet."
Lørdag
8. okt 2016
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
128 Kr.
Saint Cava
Placeholder image
?>