PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Sebadoh
Last Days Of April

Indierockens lo-fi pionerer Sebadoh kommer til Pumpehuset den 11. oktober


I 1986 forlod Lou Barlow bandet Dinosaur Jr. og teamede op med kammeraten Eric Gaffney for at forfølge en række musikalske ideer og ambitioner, der ikke passede i Dino's lyd. Projectet han påbegyndte blev kendt som Sebadoh, opkaldt efter en perlerække af lyriske fyldstavelser, som Barlow ofte mumlede i mikrofonen. Duoen lavede to album, "Weed Forestin" og "The Freed Man", og udgav i 1991 "Sebadoh III".


Sangene blev skrevet af de to venner samt det nye medlem, bassisten Jason Loewenstein. I 1993 forlod Eric bandet og blev erstattet af trommeslager og ven Bob Fay, der var med på to albums, "Bakesale" og "Harmacy".


Efter en længere indspilningspause på 14 år, hvor medlemmerne havde gang i andre projekter, mens de i ny og næ turnerede som Sebadoh, kom bandet tilbage i 2013 med en hemmelig EP og et fuld-længde album med titlen "Defend Yourself".


Forsanger Lou Barlow udtaler om bandets genopståede lyd:


"We kept to ourselves during the recording and didn’t have much, if any, outside intervention. That, to my mind, makes it a true Sebadoh record and aligns the style of Defend Yourself with our early releases."


I dag består bandet af: Lou Barlow, Jason Loewenstein og Bob D'Amico

Søndag
11. okt 2015
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
195 Kr. + gebyr
Last Days Of April
Placeholder image
?>