PUMPEHUSET og Luger Præsenterer
School of X

Fri entré til efterfest med Simon Littauer og Sexy Lazer fra kl. 23.00

School of X udgiver til september sit andet album og det er med det i bagagen, at School of X indtager Pumpehuset den 27. november 2021.

Tidligt i 2020 så fremtiden lys ud for Rasmus Littauer, manden bag School of X. Den første single fra albummet Armlock var ude, han havde lige spillet sin første headlinerturné, og han var klar til at hoppe ombord på et fly for at spille koncerter i London og i USA til SXSW.

Du kender allerede resten af historien: School of X’s debutalbum Armlock udkom, mens Littauer var tvunget til at blive hjemme. Men i stedet for at hænge med hovedet, tog Rasmus Littauer, der har for vane at isolere sig selv, når han arbejder på sin musik, hjem til sit barndomshjem i Hjortshøj uden for Århus.

Efter seks uger alene og kort efter udgivelsen af debutalbummet tog Rasmus Littauer tilbage til København med kompositionerne til otte sange til sit andet album Dancing Through the Void under armen og brugte resten af året på at finpudse og mikse

Livet går videre, og Rasmus Littauer har besluttet sig for følge med. Et år efter at han skulle have spillet sit debutalbum til SXSW, har School of X netop spillet på SXSW Online for en lille måned siden i marts 2021.

Rasmus Littauer har slået sit navn fast i løbet af det sidste årti som trommeslager for MØ. Siden Faded. Dream., hans debut-EP fra 2017 under kunstnernavnet School of X, har han slået bølger på den danske musikscene og skabt interesse fra udlandet. School of X vendte tilbage i 2019 med EP’en Destiny og opfølgeren Interpretations i 2020, der inkluderer remixes og fortolkninger af Trentemøller og Spencer Zahn blandt andre. Armlock, School of X’s debutalbum, blev udgivet i maj 2020.

Support: Helena Gao

Helena Gao kommer fra et multikulturelt hjem, og anerkendelsen af, at man ikke kan adskille sig fra sit ophav, har været udgangspunktet for Helena Gaos musik, der skal skabe et rum fri for fordomme og forventninger. Med inspiration fra Radioheads melankoli, Fleetwood Macs sangskrivning og St. Vincents produktioner skaber Helena Gao stemmen af generation Z og en barndommens illusion, der opløses gennem teenage-årenes ensomhed. Debut- EP’en ‘Extended Adolescence’ udkom i november 2020.

Fri entré til efterfest med Simon Littauer og Sexy Lazer
Lørdag
27. nov 2021
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
200 Kr. + gebyr
?>