PUMPEHUSET og Fringe Jazz Fest Præsenterer
Sasha & Steve Masakowski (US)

Afternoon Jazz Chill Out med Sasha og Steve Masakowski i Byhaven. Oplev helt unikt samspil mellem to af New Orleans’ førende kunstnere.

Byhaven er Pumpehusets hyggelige udendørs sommerscene og bar. Haven er åben fra kl. 15.00 fra onsdag til lørdag og første band er på scenen kl. 19.00 – og der er altid fri entré. Byhavens køkken, El Jefe, byder på lækre sydamerikansk mad hele aftenen.
Far og datter står på scenen sammen for første gang til Fringe Jazz Fest og giver deres nutidige bud på traditionel jazz og swing. Masakowski familien er en kendt musikfamilie fra New Orleans og står alle for autentiske og nytænkende takes på musikken fra “The BIg Easy”.
Steve Masakowski har udgivet to albums i eget navn på det legendariske label Blue Note og spillet med verdensstjerne som Bobby McFerrin, Sam Rivers og George Porter Jr. Han er desuden professor på den verdenskendte jazzlinie på UNO (University Of New Orleans).

Sasha Masakowski er en førende stemme på New Orleans’ unge musikscene. Hendes indgangsvinkel til musik er som hendes personlighed; karismatisk, spontan og udforskende. Inspirationen findes i alt fra jazzens legender som Louis Armstrong og Betty Smith over New Orleans funk til elektroniske beats i den unikke bounce musik fra New Orleans.

 

Læs mere her!
Mandag
8. jul 2019
dørene åbner
15
Showet starter
16
Pris
Fri entré
?>