PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
Sam Outlaw


Det er et efternavn, der forpligter. For selvom det i Sam Outlaws tilfælde ikke er nogen letkøbt gimmick, men derimod hans mors ungpigenavn, slipper ingen helskindet fra at kalde sig Outlaw, hvis ikke evnerne indfrier løfterne om countrysange af den gode, gamle slags. Fra før genren blev overrendt af cowboy-kloner med smil, der var bredere end talentet.

Heldigvis mestrer den 35-årige sanger og sangskriver fra det sydlige Californien genrens engang så ædle standarder til fulde. Lige siden debutalbummet “Angeleno” i 2015 slog den tidligere reklamemands navn fast som et af sin generations mest spændende og talentfulde nye navne, har Sam Outlaw brugt tiden på at turnere røven ud af bukserne, perfektionere sin liveoptræden og lokke endnu flere fans ind i folden.


Det kunne blandt andet høres på sommerens Tønder Festival, hvor Sam Outlaws to koncerter gav det talstærke og begejstrede publikum en medrivende rundtur til countrymusikkens historiske højdepunkter. Fra tidløse countryballader, der ville give selv Hank Williams tårer i øjnene, til rå og rocket Bakersfield-honky tonk af den slags, Buck Owens og Merle Haggard gjorde til en seriøs udfordrer til Nashvilles til tider lidt for polerede variant. Alt sammen fremført af en mand, der ganske vist minder os om den tid, hvor legenderne stadig trådte denne jord, men som ikke mindst først og fremmest lyder som sig selv. Og det er en bedrift, ingen - countryfan eller ej - burde snyde sig for.

Onsdag
25. okt 2017
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
170 Kr. + gebyr
?>