PUMPEHUSET Præsenterer
Saint Rebel Releaseparty

Det fremadstormende danske hard rock band SAINT REBEL udkommer med et nyt album til efteråret, og holder i samarbejde med Pumpehuset et brag af en release fredag d. 26. september!

Koncerten bliver samtidig startskuddet på en omfattende skandinavisk efterårstour.

Udgivelsen til efteråret bliver opfølgeren til SAINT REBEL's anmelderroste debut album "The Battle Of Sinners and Saints" fra 2012. Et album der blev nomineret til Gaffa Prisen 2012 i kategorien "Årets danske hard rock udgivelse", vel og mærke som den eneste debut i feltet! Albummet fik airplay på radiostationer i hele Europa og peakede med at ligge #28 på den amerikanske iTunes Metal charts Top 100. Bandet brugte efterfølgende en masse timer på landevejene i Skandinavien, inden de hoppede på en flyver til New York, for at få opfyldt drengedrømmen om at spille koncerter i selveste USA.

Det seneste år har bandet så brugt på at skrive og indspille deres andet album, og de har denne besked til folket:

"Skiven er færdig og Pumpehuset er endnu engang vores fortrukne spillested til et af vores store shows... Det er og bliver vores hjemmebane! Vi glæder os fuldstændigt vanvittigt til at spille pladen live for første gang og vi kan som altid love jer, at intet bliver som det plejer... Vi ses til september!"
Fredag
26. sep 2014
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.30
Pris
100 Kr. + gebyr