PUMPEHUSET Præsenterer
Saint Best

For fjerde år i træk, åbner Pumpehuset sit hyggelige udendørs sommervenue. Byhaven giver dig en lille grøn oase til de lyse, glade sommeraftener og fri entre til en masse fede koncerter med upcoming kunstnere.

Fra maj og hele sommeren ud, vil vi hver eneste dag igen invitere dig indenfor i Pumpehusets afslappede musikhave. Her indbyder vi til alt fra medbragte picnic-kurve til et alternativt specialekontor med fri wi-fi, og i år har vi udvidet barsortimentet, så du kan slukke din tørst i et udvalg af lækre øl, kold rosé og bobler.

Der bliver ligesom sidste år tændt op i fællesgrillen hver eftermiddag, og ind i mellem vil haven også danne ramme om loppemarkeder og aftener med vores legendariske Byhavebingo.

Saint Best
SAINT BEST er energisk synth-pop, der driver dansefødderne afsted med et tropisk og elektronisk beat. Kvartetten har udsendt første single “In The Morning" på Fake Diamond Records og en EP venter efter sommeren.

Den københavnerbaserede kvartet blev dannet i en askesky, da deres tidligere øvelokale brændte ned sammen med alle deres instrumenter. Bandet så dog branden som en ny begyndelse: De ødelagte guitarer blev skiftet ud med synthesizere og samplere. Med inspiration fra Nu disco og New wave blev SAINT BEST skabt med et ønske om at lave dansabel electro-pop. “Vi ledte efter en ny lyd der kunne rykke og fandt sammen om et percussion- og synthdrevet lydunivers”.

SAINT BEST fik deres ilddåb da de spillede på Roskilde Festival sidste år med kun to demosange ude på soundcloud. Siden har de af juridiske årsager måtte skifte navn og er i år klar med debutsinglen “In the Morning”. Med singlen laver SAINT BEST soundtracket til den perfekte fest, der ikke stopper før alle har danset natten ind med ørerne vædet af våd, sexet, pulserende synthpop.
Søndag
17. jul 2016
dørene åbner
14.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>