PUMPEHUSET og Pumpehusets Byhave Præsenterer
SAIDA + KOPS

SAIDA
Saida er et nyt musikalsk projekt af og med Saida Loveless, som udgiver sitførste materiale i starten af 2016. Musikalsk er projektet tydeligt inspireret af 80’erne med skarpe trommebeats og masser af synths. Saidas vokal leverer hertil en passende skrøbelighed, mens teksterne fortæller småmelankolske nære fortællinger om kærlighedslivets op- og nedture. Tilsammen skaber energien, melankolien og skrøbeligheden en fuldendt og letgendkendelig lyd, og det bliver på den måde et meget fint og dragende univers, som Saida inviterer lytteren ind i - nært, men catchy på én og samme tid.

Kops
Kops er ny dansk, brutalt gyngende pop. Legesygt og lynende intelligent. Hjernen bag, er den 19-årige rytmesmed Oskar Kops, velsignet med charmerende knæk i stemmen, og fingrene solidt plantet i stringente synth-linjer.
Med nådesløs, håndspillet trommemaskine og benhård bas, flytter Kops på tid og rum. Det ene øjeblik er du efterladt, frysende på en gletsjer i istiden. Det næste, befinder du dig overmalet i regnskoven, svedigt rokkende, midt i en kollektiv trancetilbedelse af den almægtige trommegud.
Det er netop i Kops’ kontraster, originaliteten opstår. Musikken transcenderer almindeligheden, og løfter sin lytter ud af alt det grå. På en farverig bund af destruktive tropebeats, tilført intense kredsløb af sjælden god fraseret melodi, skaber Kops flabet, organisk popmusik med charme og sjæl.
Onsdag
14. jun 2017
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>