PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Sacred Reich

Det rutinerede metalband SACRED REICH smadrer igennem i Pumpehuset til november.

Ført an af bassist og vokalist Phil Rind er det Phoenix-baserede band, Sacred Reich, kendt for deres politiske tekster, kompromisløse sjæl, såvel som en god omgang satirisk humor, hvilket har fulgt dem igennem deres mere end 30-årige karriere.

Igennem årene har  de delt tourplakat med navne som Pantera, Danzig og Sepultura, og Sacred Reich anses som nogle af banneførerne for den Second Wave of Thrash Metal, som også bragte  Testament og Destruction frem fra skyggerne. Det er altså vaskeægte metal-royalty, der er tale om. Trommeslageren Dave McClain, der var med i bandets guldalder fra 1991-1995, har brugt tiden i Machine Head, men kom sidste år tilbage i folden hos Sacred Reich. Det er et line-up bestående af Phil Rind, Jason Rainey, Wiley Arnett og McClain, der sultent kaster sig over deres bagkatalog samt sprit-nye numre i det gamle vandværk.

Med EPén Surf Nicuragua og albums som Ignorance, Heal og  The American Way er der masser af skudsikre hits i bagagen, men med et nyt album ude i 2019 på Metal Blade Records, ser det ikke ud til, at det går andet end fremad for Sacred Reich.

Det er et sultent band i topform, der vil præsentere både nyt og klassiske speed- og thrash anthems metal fra den mest catchy og rådne skuffe.

Oplev Sacred Reich i Pumpehuset 8. november.

 

special guests: Night Demon
Fredag
8. nov 2019
dørene åbner
20
Showet starter
21
Pris
220 Kr. + gebyr
?>