PUMPEHUSET Præsenterer
S.P.Y + SP:MC
Beastie Respond + Skankiller

Så er foråret endelig over os og forår er som bekendt lig med Drum’n’bass. Denne gang fra landet med evig sommer: Brasilien.

Brasiliens største basvare, S.P.Y, har sat sig tungt på den engelske drum’n’bass -scene efter 11 år i Londons undergrund. Hans evner bag pulten er uomtvistelige og bliver kun tilnærmelsesvis udfordret af hans evner som producer. S.P.Y har udgivet intet mindre end to fuldlængdealbums i 2014 og har allerede åbnet 2015 med en EP. I sine dj-sets er han altid tro mod sine rødder og spænder over varm brasiliansk solmusik og til dunkel og minimal Drum’n’bass. På den måde hiver han undegrundslyden ud på de store festivalscener verden over. Giv bare hans BBC Essential Mix fra januar et lyt (bit.ly/1Mr42XC) og du forstår!

I Pumpehuset flankeres S.P.Y af ligeså tunge SP:MC, der ofte tidligere har besøgt Pumpens Drum’n’bass fester. Hans alsidige stil har gjort ham til en favorit både blandt DJs og publikum. Denne aften kommer han med mikrofonen i hånden, men som sidebusiness producerer han selv dubstep af den rigtige slags fra før det hed EDM på Tempa, Shogun og Exit. Her kan du høre ham som MC til strandfestivalen Sun & Bass hvor han optræder med Jubei (http://bit.ly/1BvYkkb). Lyt!

Aftenens support leveres af danske Skankiller og Beastie Respond, som i øjeblikket er aktuel med nummret ‘Lazer Bat’ på amerikanske Shoot Recordings.

Som altid står de visuelle troldmænd i Hackstage for aftenens visuals, der til sidste drum'n'bass-aften her i huset, så sådan her ud: http://on.fb.me/1FLLcIt
Lørdag
11. apr 2015
dørene åbner
22.00
Showet starter
22.00
Pris
80,- inkl gebyr Kr.
Beastie Respond
Placeholder image
Skankiller
Placeholder image
?>