PUMPEHUSET og Goodtimes Præsenterer
Russ Millions

Koncerten med Russ Millions bliver desværre aflyst. Billetkøbere får automatisk refunderet deres billetter. Har du spørgsmål vedr. refundering bedes du kontakte Ticketmaster.

Den britiske rap-sensation Russ Millions kommer til Pumpehuset den 26. april, og det bliver en koncert, du ikke vil gå glip af!

Russ Millions har taget verden med storm med sin unikke stil, der blander rap, drill og afrobeat. Han har lavet nogle af de mest populære sange som "Gun Lean" og "Body", som har streamet hundrede millioner af gange på tværs af alle streaming-platforme.
Hans store hit ”Body”, som Russ Millions har udgivet med Tion Wayne, er den første drill sang nogensinde til at gå #1 på den britiske singles chart. Sangen har desuden fået mere end 300 millioner streams på Spotify og er blevet spillet på klubber over hele verden. Sangen gik også viralt og fik unge verden over til at skabe deres egen version af den populære ”Body challenge” på TikTok.

Hans karisma og energi på scenen er noget, du skal opleve live. Han har optrådt på de største festivaler og spillesteder rundt omkring i verden, og nu kommer han endelig til Pumpehuset i København. Så hvis du vil have en aften fyldt med fantastisk musik, fed stemning og den mest energiske rapper lige nu, så skal du købe billetter til Russ Millions' koncert på Pumpehuset den 26. april! Vi ses til den vildeste fest!

Billetsalget starter d. 1. marts 2023 kl. 11.00 via Ticketmaster.dk.
Koncerten præsenteres af Good Times & Dråben.
Onsdag
26. apr 2023
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
280 Kr.
?>