PUMPEHUSET Præsenterer
Rosenthal + Made in October - Byhaven

For andet år i træk åbner Pumpehuset op for husets egen dejlige, grønne og afskærmede Byhave. Det bliver endnu federe end sidst og i år går vi all in på endnu flere siddepladser, grønnere omgivelser og bedre afskærmning fra trafikken.

Byhaven har åben hele sommeren, hvor vi teamer op med vores bedste musikalske venner, for at bringe en masse koncerter under åben himmel. Haven har åbent fra onsdag til lørdag, hvor der også vil være masser af tid til hygge, eksamenslæsning, fussball, grill og picnic.

Her er siddepladser nok, god stemning, fri wi-fi og kaffe på kanden. Tag blot grill og madkurve med, og køb så drikkevarerne i baren undervejs - det er dét, vi betaler musikerne med.

Biografi Rosenthal
Rosenthal er et enmandsprojekt, orkestreret af Jeppe Kiel Revsbech, der kreerer sange inden for drømmepoppens skønhedssøgende græsgange.

Med kærlige vink til forbilleder som The Cure, Cocteau Twins og New Order begyndte de første toner at tage form i 2011, efter den københavnsk bosiddende musiker tidligere havde huseret som trommeslager i forskellige undergrundsbands.

I efteråret blev tonerne imidlertid hevet ud af soveværelset i form af singlen ’Afraid of Stairs’ – udsendt via Jeppe Kiel Revsbechs eget pladeselskab, Afterimages – og foreløbig har responsen været overvældende:

’One of 2013’s most accomplished and original debuts’, kaldte det britiske musikmagasin, God Is In The TV, sangen og udnævnte den til ’Track Of The Day’.

’Low fi, dream pop of the highest order’, skrev et andet britisk musikmagasin, Subba-Cultha, og gjorde Rosenthal til ’New Artist Of The Day’.

Sideløbende har ’Afraid of Stairs’ været i rotation på den britiske radiostation Amazing Radio og Det Elektriske Barometer herhjemme, mens Jeppe Kiel Revsbech selv er ved at lægge sidste hånd på sin debut-ep.

”Jeg forsøger at lave musik, der forhåbentlig har en følelsesmæssig dybde, selv om det dybest set er popsange, jeg skriver,” beskriver han det højloftede klangunivers, der har hentet sit alias i det tyske ord for ’rosendal’.

Forhåbentlig kommer den musikalske dal af roser til at blomstre for Rosenthal.

Biografi Made in October
Made In October hylder den gode melodi, og lader den komme til sin ret i et poppet univers, fyldt med referencer til 80’ernes storladenhed, melankoli, produktioner og ørehæ ngere. Energien er i højsæ det når de fire drenge brager store lydflader, gode melodier og taktfaste rytmer ud gennem højtalerne og efterlader publikum med danseben til resten af natten.

I efteråret 2013 præsenterede Made In October deres første udspil. En musikvideo til singlen “The Only One”, og med den har Made In October startet deres indmarch på den danske musikscene.

Den 16. december udkom en ny musikvideo til singlen “Never Give Up!”. En kort historie om, aldrig at glemme sig selv i et forhold, der måske er på afgrundens rand. Cast: Camille-Cathrine Rommedahl og Torben Vestergaard. Filmet og klippet af Jamel Sundoo (Kidd, Klumben og Raske Penge)

De fire drenge har, sammen og hver for sig, lange solide rødder i både dansk og internationalt musikliv. Af samarbejder kan nævnes bl.a. Barbara Moleko, Pato Siebenhaar, Chinese Man, Dafuniks, McEinar, Langsyne,The Alto, Hérö, Bobby Nobody, Kuku og Al Agami, Søren Balsner, Jacob Hansen(Raunchy, Mercenary, Volbeat) og Rune Borup(I Got You On Tape, Vinnie Who, Camille Jones).
Torsdag
19. jun 2014
dørene åbner
Showet starter
19.00
Pris
Fri entré
?>