PUMPEHUSET og Hyped Up Fridays Præsenterer
Rodney P & Skitz + special guest
J-Spliff + Felix De Luca & DJ Graded + HayOne

Koncerten er desværre aflyst. Billetter refunderes hvor de er købt.

Det er ingen ringere end UK-legenderne Rodney P aka Riddim Killa & Dj Skitz, der headliner Hyped Up Fridays denne gang! De to herre har hver især lavet flere soloplader og Rodney P har i samarbejde med Zed Bias & Fallacy netop udgivet albummet 'Sleepin Giantz'. Sammen har de leveret de vildeste liveshows og der er helt sikkert garanteret fest for fuld skrue og booze-bath på forreste række! Det her er UK-mashup-styles, når det er allerbedst.

Udover Rodney P & Skitz vil man også kunne opleve liveshow fra J-Spliff (MAJORS), der i høj grad er kendt for sine energiske liveshows og sin tighte levering! Han udgav sit fjerde soloalbum 'Cliff Uwey - The Eclectic' i maj 2012.

Felix De Luca, der er aktuel med sin debut-ep 'The Rebirth Of An Artist', leverer sit første soloshow i forbindelse med sin nye udgivelse. Lyden er hård, innovativ og belyser uden tvivl ubetrådt jord i forhold til hvad danske MC på engelsk hidtil har været i stand til. Felix De Luca er på sit extra suave!!

HayOne er en relativt ny hiphopgruppe fra København. Gruppen består af DJ Apricut, der bl.a produceret beats for J-Spliff, Joel, der ligger vokal på titelnummeret på DJ Statics nye album 'Rolig Under Pres', Salam, der udgav sin solodebut som 15 årig og på hans ep "Delivey Time" gæstede bl.a. westcoast-legenden Rasco & Little Kaka. Gruppens fjerde medlem Piuan er stadig er et ubeskrevet blad, men der er gode ting på vej.
Fredag
8. mar 2013
dørene åbner
21:00
Showet starter
21:00
Pris
100 Kr. + gebyr
J-Spliff
Placeholder image
Felix De Luca & DJ Graded
Placeholder image
HayOne
Placeholder image
?>