PUMPEHUSET og Roben & Knud Præsenterer
Roben & Knud – Danmarks farligste band holder nytårskur

Du kan nu opleve Danmarks – måske – underligste band, når Roben & Knud drager på en mindre turne rundt i Danmark.

Roben & Knud er kendt for deres unikke tekster, som meget ofte handler om dyr. Måske du allerede kender sangene om Verdens Farligste Dyr, Uranhjorten, Tine Pingvin og Puma (stork). Men har du nogensinde tænkt over, hvor fedt det egentlig kunne være at skråle med på disse sange sammen med hundredvis af andre søde mennesker?

For publikum skråler med til en koncert med Roben & Knud, ligesom de til flere sange har opfundet dans og bevægelse, som de nøje følger til disse sange – i sandhed et kultband værdigt. Bandet er således fabelagtige til at involvere publikum og skabe en enorm følelse af samhørighed band og publikum imellem – der er i sandhed en kærlig stemning til en koncert med Roben & Knud.

Når man tænker på, at bandet har eksisteret i 25 år uden at øve, næsten udelukkende synger sange om dyr og planter, ligesom de indleder koncerterne med en sang, som hedder Josef Stalin, så kan de formentlig gøre krav på titlen som Danmarks underligste band. Derfor: Kom og oplev Roben & Knud!

Roben & Knud:

Roben: Sang og Guitar

Knud: Trommer og sang

Hassan O: Bas

Papa Soleil: Guitar, sang, blokfløjte og harmonika

Koncerten har tidligere skulle afholdes den 7. januar men er rykket til den 26. januar. Billetter til den oprindelige dato gælder til den nye dato.
Torsdag
26. jan 2023
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
early bird 140/ efter early bird 200 Kr. + gebyr
?>