Roben & Knud

Roben & Knud – verdens farligste band – er tilbage i Pumpehuset lørdag den 14. december, hvor der bliver rig mulighed for at skråle med på kultbandets udødelige nyklassikere.

Du kender nok allerede sangene ‘Uranhjort’, ‘Tine Pingvin’, ‘Hej Lille Tulipan’, ‘Det Farligste Dyr’ og ‘Hættemåge’. Sangene – og Roben & Knuds entusiastiske sceneshow – har bragt bandet vidt omkring i det danske land. Publikum på både Roskilde Festival, Smukfest, Nibe Festival, Pumpehuset – og mange, mange andre festivaler og spillesteder har oplevet det unikke band.

Bandet har altid haft fokus på iørefaldende melodier og fængende tekster, hvilket har resulteret i, at publikum kan synge med på samtlige numre – og hvad er egentlig federe end at skråle med på sange om vandrende pinde og pumaer?

For publikum skråler med til en koncert med Roben & Knud, ligesom de til flere sange har opfundet dans og bevægelse, som de nøje følger til disse sange – i sandhed et kultband værdigt. Bandet er således fabelagtige til at involvere publikum og skabe en enorm følelse af samhørighed band og publikum imellem – der er i sandhed en kærlig stemning til en koncert med Roben & Knud.

Når man tænker på, at bandet har eksisteret i 25 år uden at øve, næsten udelukkende synger sange om dyr og planter, ligesom de indleder koncerterne med en sang, som hedder Josef Stalin, så kan de formentlig gøre krav på titlen som Danmarks underligste band. Derfor: Kom og oplev Roben & Knud!