PUMPEHUSET Præsenterer
Riverhead + Tvivler

Der er lagt i ovnen til en dobbelt-injektion af vildskab den 13. november, når Riverhead og Tvivler indtager scenen i Pumpehuset.

Riverhead
Tro kan flytte bjerge og Riverhead kan flytte luft med deres kradsbørstige hardcore punk. Som fire vilde heste, buldrer bandet frem og rammer dig med en insisteren på ikke at indordne sig. Et vådeskud er mere forudsigeligt.

Tvivler
Tvivler blev dannet i 2014 ud fra en ambition om at skrive hurtig, beskidt, vedkommende og voldsom musik. Den ambition blev i årene 2015 – 2017 udtrykt i udgivelsen af tre EP’er under titlen Negativ psykologi #1-3 og koncerter i Danmark, Tyskland, Frankrig, Tjekkiet og Slovakiet. I 2017 supportede Tvivler Dillinger Escape Plan, spillede på Roskilde festival og gik derefter i gang med at skrive, hvad der skulle blive til debutalbummet EGO (2020).

EGO en plade om mod og trods. Det er en plade om forhold og selvforhold, om knuder og indre uhyrligheder. Det er sange i det neoliberale København, sange fra det senmoderne liv, sange om indersiden af kapitalisme, om at holde ved uden at holde fast. Det er sange om at generobre livet fra håbløsheden. Det er en plade om at ville, om at forpligte sig på det, der er vigtigt.

Albummet er indspillet med Sune Kaarsberg og Christian Ankerstjerne i Black Tornado Studio, mixet af Scott Evans (Kowloon Walled City, Sleep, Wren, Less Art) og mastereret af Brad Boatright. Pladens fjorten sange bevæger sig fra lige på og hård hardcore punk henover ambiente droner til støjet rock: tromme, bas, guitar, stemme.

Pleaser

Pleaser er et af de mest lovende nye undergrundsbands i København. De har et friskt take på melodisk punkrock, der er både følelsesladet, catchy og intenst. Bandet kommer direkte fra en koncert på K-Town Hardcore Fest og deres debut-EP er på trapperne.
Lørdag
13. nov 2021
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
170 Kr. + gebyr
?>