PUMPEHUSET og All Things Live Præsenterer
Rico Nasty

Hun er blevet kaldt ”The queen of punk rap” og hendes karakteristiske og fandenivoldske energi har sikret hende anerkendelse hos alverdens toneangivende musikmedier som NME, The Fader og XXL siden hendes debut i 2016.

Siden da er det gået stærkt på alle parametre for Rico Nasty, der ligeledes har formået at blive muse for flere modehuse, herunder som ambassadør for Rihannas Savage X Fenty, lavet sit eget kosmetikmærke, samt - ikke mindst - udgivet et hav af velanmeldte singler og mixtapes, og senest debutalbummet Nightmare Vacation fra 2020.

På sidstnævnte bevæger rapperen sig væk fra sin poppede selvnavngivne sugar trap, som for alvor markerede hende på den internationale musikscene, over i en endnu mere hæsblæsende, hårdtslående og rå lyd, som hun selv beskriver som ”authentically Rico”. Også på scenen er Rico Nasty, der har det borgerlige navn Maria-Cecilia Simone Kelly, kendt som en energisk liveperformer, der får publikum til at hoppe sveddrypende i takt fra start til slut. Senest fik vi dette at opleve herhjemme til Distortion Ø i 2019, hvor Rico fik teltdugen på Refshaleøen til at lette. I november 2021 udgav Rico sin seneste single ”Money”, hvis ørehængende Boys Noize-producerede beats peger i retningen af, at Rico bestemt ikke har tænkt sig at sætte tempoet ned live. Danske fans kan altså godt påbegynde deres mosh-pit træning, inden sommeren og Rico Nasty rammer København.
Mandag
11. jul 2022
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
255 Kr.
?>